Şanlıurfaspor’un parlayan yıldızı! Küllerinden yeniden doğdu

Şanlıurfaspor'un Malili sağ kanat oyuncusu Aly Malle, performansıyla göz dolduruyor. Sezon başında oldukça cüzi bir maaş karşılığında sarı-yeşilli ekibe katılan Malle, son olarak Yeni Malatyaspor maçında yaptığı hat trick ile dikkatleri üzerine çekti.

Şanlıurfaspor’un parlayan yıldızı! Küllerinden yeniden doğdu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA - Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor'un son zamanlarda yükselen yıldızı Aly Malle. 26 yaşındaki Malili sağ kanat oyuncusu, bu sezon sarı-yeşilli ekipte adeta harikalar yaratıyor. 

Yeni Malatyaspor maçında yaptığı hat trick ile dikkatleri üzerine çeken, Malle, Sezon başında oldukça cüzi bir maaşla takıma katıldı. 

Son yıllarda oynadığı takımlarda performansı gittikçe düşen Malle, bu sezon Şanlıurfaspor ile çıktığı 7 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi ve adeta küllerinden yeniden doğdu.

Ceylanların gol yollarındaki en etkili oyuncusu olmayı başaran Malle, şimdiden birçok kulübün ilgisini çekmeyi başardı. Sezon sonuna kadar bu performansını devam ettiği takdirde Şanlıurfaspor’a iyi paralar kazandıracak gibi görünüyor.

Şanlıurfaspor’un parlayan yıldızı! Küllerinden yeniden doğdu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.